(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Haemme nyt tiimimme osa-aikaista LAUANTAISIIVOOJAA Naantaliin.


Etsimme siivoojaa ylläpitosiivoukseen toimisto-, sosiaali- ja yleistiloihin asiakaskohteeseemme Naantaliin. Työaika sijoittuu lauantaipäiville  kello 6-18 välille aamu,- tai iltavuoroihin. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja sinulle kertyy 5-7,5h/vuoro. Työvuoroista sekä vuorojen pituudesta voidaan tarvittaessa sopia myös erikseen.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään.  Hyödyt oman auton käyttömahdollisuudesta, jotta pääset liikkumaan kohteeseen työvuorojen edellyttämällä tavalla. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia. Työssä tarvitset reipasta työotetta, haluakkuutta oppia uutta sekä hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etisvälle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin joukkoon, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi.


Hakuaikaa on 1.10.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -