Lauantaisiivooja, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista siivoojaa lauantaivuoroon. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. 

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja tunnollisuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Siivottava kohde sijaitsee Lahdesjärvellä, joten ihannetilanteessa asut lähellä tai omistat auton, jolla pääset työpaikallesi, julkisten kulkuneuvojen aikataulujen ollessa haasteelliset työaikaan nähden. Toivomme pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa sitoutua tähän kohteeseen ja työvuoroon.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät. Työaika on aina lauantaisin klo 06.-14.00, 7,5h/vko. Palkka on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaryhmän 2 mukainen.

Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työtarve on jatkuva ja alkaa vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Tehtävään valitulla henkilöllä on tulevaisuudessa myös hyvät mahdollisuudet rekrytoitua suoraan Wincleanille. Tarjoamme hyvälle työntekijälle myös mieluusti halutessasi lisätunteja muissa siivouskohteissamme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta henkilöstökonsultti Niina Vuoksi, p. 050 411 1878.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393226
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoksi (niina.vuoksi (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa