(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsitkö työtä viikonloppusi ratoksi? Heräätkö aikaisin ja kaipaisit tekemistä aamun ensimmäisille tunneille? Meillä on ratkaisu!

   

OSA-AIKAINEN LAUANTAISIIVOOJA

 

tule meidän tiimiimme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla melkoiselle aamuvirkulle, koska työ alkaa kello 4.30 ja jatkuu 12.30 saakka. Päivään mahtuu siis muutakin tekemistä. Työ sisältää myymälätilojen sekä henkilökunnan tilojen siivousta. Lisäksi tehtävässä päästää siivoamaan palvelutiskejä sekä lattiapinta-alaa. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Toivomme sinulta suomenkielentaitoa.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.