(Poistunut julkaisusta)

lauantaisiivooja Turku
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta ja iloista

 

LAUANTAISIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Tässä tehtävässä vastaat toimisto- ja myymäläkohteiden siisteydestä ja puhtaanapidosta aamuisin. 

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Aiempi siivoustyökokemus on plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner