(Poistunut julkaisusta)

lauantaisiivooja tuotantotiloihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Oletko henkilö, joka kaipaa tekemistä viikonlopuille? Etsimme nyt

 

LAUANTAISIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Työaikasi ovat lauantaisin 16.00 - 21.00 eli 5h viikossa. Työhön kuuluu tuotantotilojen siivousta. Työ sisältää myös parityöskentelyä, joten yhteistyötaidot ovat tässä työssä kullan arvoiset. 


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, tarvittaessa koulutamme sinulle sellaisen, mikäli sinulla ei sellaista vielä ole. 


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi, sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.