(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle kuin nenä päähän!

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Tampereelle. Tässä tehtävässä huolehdit viiden eri myymäläkohteen siisteydestä. Vastuullesi kuuluu niin myymälän kuin henkilökunnankin tilojen puhtaanapidosta huolehtiminen. Tässä tehtävässä et varmasti ehdi tylsistymään! Töitä on tarjolla lauantaisin klo 7-12, joten työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus tehtävään tarvitaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc