(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Raisioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Oletko aamuvirkku, joka kaipaa tekemistä lauantain aamutunneille? Etsimme nyt

 

AAMUSIIVOOJAA LAUANTAILLE

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Raisioon. Työaikasi ovat mainiot aamuvirkulle, sillä ne sijoittuvat lauantaille 7.30 alkaen, joten kerkeät alkuillasta tekemään myös muita juttuja! Työaika on noin 3-6h viikossa, riippuen kohteista. Tässä työssä kohteita on kolme ja niiden siivoaminen hoidetaan peräkkäin. Tehtäväsi on huolehtia myymäläkohteiden asiakastilojen ja hygieniatilojen siisteydestä - reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai lisätienestiä haalivalle tekijälle! 


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Ajokortti katsotaan eduksi.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi, sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.