Lauantaisiivooja Porvooseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua tiimiimme Porvooseen! 

Tässä tehtävässä vastaat erilaisten asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työsuhde on osa-aikainen (4 tuntia viikossa) ja työvuorosi ovat lauantaisin kello 8:00-12:00. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätöitä kaipaavalle!


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa 


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Voit lukea tästä Lukaksen tarinan.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.  
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.  
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat 
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit 

Sinulta me toivomme


  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta 
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa 
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
  • aiempaa kokemusta siivoustyöstä yhden vuoden ajalta. Puhdistuspalvelualan tutkinnon luemme eduksi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi puhtauspalvelualaa kohtaan ja halusi oppia uutta.

Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan. 


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin! 


Haethan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 25.1.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoa tehtävästä rekrytointi@iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot