(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Oletko aamuvirkku eläinten ystävä? Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka, etsimme nimittäin

 

LAUNTAISIIVOOJAA OULUUN

 

Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimitilojen siisteydestä reippaalla työotteella, ystävällisiä asiakaskohtaamisia unohtamatta. Työ on osa-aikainen ja työt toteutetaan lauantaiaamuisin 2h/viikko. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Arvostamme tunnollista ja tarkkaavaista työotetta. Siivottavissa tiloissa asioi myös eläimiä, joten työ ei sovellu eläinallergisille. 

 

Tarjoamme vakityön lisäksi työympäristön, jossa karvakavereita piisaa, hyvän tiimin ja ison talon henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Käytössäsi on mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa saman tien! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.