(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Otaniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

L&T: llä rakennetaan parempaa huomista ja nyt tarvitsemme sinua avuksemme! Etsitkö vakituista ekstratyötä, jossa ei tarvitse loikoilla toimiston nurkissa? Kiva homma, meillä on nimittäin sinulle työpaikka! Etsimme remmiin reipasta

LAUANTAISIIVOOJA OTANIEMEEN


Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen viikonlopputyö. Kyseisessä asiakaskohteessamme vastaat pienen terveysaseman siivouksesta aina lauantaisin. Tämä työn lisäksi kerkeät lauantaisin puuhata muutakin, sillä töitä tehdään klo. 16.00-17.30. Tämä sopii mainiosti siis opiskelijalle tai muuten vain lisätienestiä haalivalle. Mikäli innostut, pääset myös tuuraustehtäviin aina tarpeen tullen. Työt pääsee aloittamaan heti seuraavana lauantaina 10.10.2020.

 

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka pitää hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä ympäristöystävällisellä otteella. Aikaisempi siivouskokemus on toivottua, sillä kyseessä on korkean hygieniatason omaava terveydenhuollon kohde. Eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. Tehtävä sopii sellaiselle henkilölle, joka viihtyy itsenäisessä työssä. Toivomme, että tulet toimeen joko englannin- tai suomen kielellä.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen työn vakavaraisessa, isossa firmassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi pikaisesti.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen tunnuksen (esim. 12345), jonka löydät tehtävän otsikon vierestä L&T sivujen yhteydessä. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.