Lauantaisiivooja myymäläympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Haemme nyt LAUANTAISIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Raisioon.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävissäsi huolehdit ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Töitä tehdään lauantaisin klo 08:30 – 10:30. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään osa-aikaisesti 2 tuntia viikossa. Lisätunnit tehtävässä ovat kuitenkin mahdollisia oman halukkuuden mukaan!


Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti!  Aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea painotamme innokkuutta  sekä motivaatiota uuden oppimista kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hyväntuulisuus välittyy muihinkin. Arvostamme vastuullista ja reipasta työskentelyotetta sekä täsmällisyyttä. Tehtävässä tulet tarvitsemaan suomen kielen taitoa sekä hyvää peruskuntoa. 


Meillä pääset työskentelemään vastuullisessa ja turvallisessa ympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja painotamme päivittäisessä työskentelyssämme työturvallisuutta. ISS Palveluilla saat myös mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä. Voit lukea lisää kehitysmahdollisuuksista täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/kouluttautumalla-kohti-omia-uratavoitteita.


Hae mukaan mainioon tiimiimme ja täytä hakemuksesi viipymättä. Hakuaika päättyy 18.10.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot