Lauantaisiivooja Kemin kaivokselle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt ripeäotteista LAUANTAISIIVOOJAA Keminmaalle kaivokselle.


Tässä tehtävässä vastaat siivouksesta teollisuusympäristössä sekä maan päällisissä että kaivoksessa sijaitsevissa tiloissa. Työvuorot ovat lauantaisin klo 6 – 14 (7,5 h / vk) joten tehtävä sopii vallan mainiosti opiskelijalle tai muuten vain lisäansioita haluavalle. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Oikeanlainen asenne on aikaisempaa siivousalan työkokemusta tärkeämpää, me perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi. Olet siis reipas ja oma-aloitteinen, työotteeltasi ripeä ja kykenet ottamaan vastuun omasta työstäsi etkä kaihda likaa tai ruumiillista työtä. Aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokortin, työtehtävä edellyttää autolla ajamista työpäivän aikana. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole edellytys työn hoitamiselle mutta se helpottaa työpaikalle kulkemista, kohteeseen ei ole julkista liikennettä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pysyy terveenä ja osaa tehdä työnsä turvallisesti. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Tuemme myös eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä ja mahdollistamme yksilöllisten urapolkujen kehittymistä talon sisällä. Tule mukaan luomaan tiloja joissa on hyvä olla.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 9.8.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot