Lauantaisiivooja Itäharjulle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Kaipaatko lisätienestiä opintojen oheen tai tekemistä viikonlopulle? Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman?

Oletko aamuvirkku ja etsit vakituista siivoustyötä? Hienoa, sillä me etsimme  

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Työskentelet asiakaskohteessamme Itäharjulla, Turussa, jossa huolehdit myymälä- ja sosiaalitilojen puhtaudesta. Työssä on tärkeää oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt. Työtä tehdään lauantaisin klo 6.00 - 9.00, eli 3h viikossa. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hieman aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Myös asiakaspalvelutaidot arvostamme korkealle, sillä työhön sisältyy myös osittaista asiakaspalvelua. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Meiltä saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin linkistä: L&T työnantajana

 

 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412537
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34366370.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Turku