Lauantaisiivooja iltavuoroon Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsitkö työtä opintojen oheen tai viikonloppujen ratoksi?

   

OSA-AIKAINEN SIIVOOJA

 

tule meidän tiimiimme Turkuun myymäläkohteeseen. Työtä tehdään lauantai-iltaisin kello 17.00 - 23.00 eli työtä kertyy viikossa 6h. Siivousta tehdään myymälätiloissa, kahvilatiloissa sekä palvelutiskillä. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Toivomme sinulta suomenkielentaitoa ja aiempaa kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353100
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Kulttuuri/humanistinen ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre32843613.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +358010636111
  • Sijainti: Turku