(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja, Hämeenlinna, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle osa-aikaista lauantaisiivoojaa Hämeenlinnaan. 


Siivoojalla tulee olemaan kaksi eri kohdetta: myymälä & toimisto. Työaika yhteensä on 2,5h/viikko. Työskentelyaika on lauantaisin klo 7.00-9.30. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä tapahtuvaan liikkumiseen.

Toivomme siivoojalta ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä huolellista työnjälkeä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!