(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja Auraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä toimistoaikojen ulkopuolella? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin  

  

ILTAVIRKKUA SIIVOOJAA LAUANTAIPÄIVIEN RATOKSI

  

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen AURAAN. Tehtäväsi on huolehtia kauppakohteen siivouksesta, reippaalla palveluasenteella. Töitä on 2h/pv aina lauantaisin. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai muuten vain lisätienestiä haalivalle tekijälle! 

 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Tehtävästä suoriutuaksesi sinulla tulee olla itseohjautuva asenne ja vastuullinen ote työhön. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

 

Tarjoamme sinulle vastineeksi

 

Ison Talon huikeat henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Halutessasi puskemme sinua eteenpäin urapolullasi esimerkiksi koulutuksen myötä. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tsemppaavat esimiehet ja paikan kiertotalouden parissa.  

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!  

 

Jos mieleen jäi jotain kysyttävää, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan kuitenkin, että varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain työnhakulomakkeen kautta!