(Poistunut julkaisusta)

Lauantai siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsitkö töitä opiskelujen ohelle tai haluatko lisäansioita?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää lauantai siivoojaa asiakaskohteeseemme Hämeenlinnaan!


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsomme kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen. Työvuorot ovat lauantaisin klo 6 alkaen ja päivässä tunteja on 3 -6h riippuen kohteen tapahtumien määrästä. Kohteessa on tarjolla myös satunnaisia sunnuntai vuoroja lisätunteja haluavalle.  


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne!


ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka