Lauantai- ja pyhäpäivien siivoojia Raisioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme nyt VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakaskohteeseemme RAISIOON.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit yleisten tilojen ylläpitosiivoustehtävissä. Työtä tehdään lauantaisin ja pyhäpäivinä. Asiakaskohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Haemme kahteen eri vuoroon tekijöitä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja vakituisia. Ilmoitathan hakemuksessa, kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut:


  • Tehtävä 1: työvuorot sijoittuvat klo 6 - 11 välille, työpäivän pituus on 4 - 5 tuntia.
  • Tehtävä 2: työvuorot sijoittuvat klo 11 - 19 välille, työpäivän pituus on 7,5 tuntia.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme kattavasti työhön. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme halukkuutta oppia uutta työssä sekä vastuullista työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 1.11.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat marraskuun 2020 loppupuolella.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392560
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raisio Ja Turku