(Poistunut julkaisusta)

Lattiapinnoittaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Haemme asiakasyrityksellemme

LATTIAPINNOITTAJA

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset alan tehtävät. Työaika pääasiassa päivävuorossa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpäivät alkavat asiakkaan tiloista heidän kalustollaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme rekrytoi sopivan työntekijän myöhemmin.

Työ edellyttää aiempaa kokemusta lattiapinnoituksesta esimerkiksi levityksestä ja tasoituksesta sekä laatoista. Hiertimien käyttö ja hyvä käden jälki on oleellista.

Lisätietoja tehtävästä antaa ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.