(Poistunut julkaisusta)

Lattiantekijä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Etsimme asiakasyrityksellemme lattiantekijää Pirkanmaalle. 


Asiakkaallamme on yrityskohde, johon etsimme kokenutta sekä huolelliseen ja tarkkaan työnjälkeen kykenevää jo kokemusta omaavaa lattia-asentajaa. Edellytämme aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta alalta. Toivomme, että valittu henkilö on ahkera ja oma-aloitteinen sekä kykenee itsenäiseen työskentelyyn. 


Työsuhde alkaa määräaikaisena ja kestää projektin ajan, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkoon.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pianKatso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.