(Poistunut julkaisusta)

Lattianpuhdistaja Helsinki-Vantaalle
Go On Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Kausalan kiinteistö- ja siivouspalvelu, Kauskis, tekee monipuolisesti kiinteistöhuolto-, remotti- ja siivoustöitä vuosien kokemuksella. Nyt Kauskiksella on kohden Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä yhteydessä, johon tarvitaan lisävoimaa n. 1,5 vuoden mittaiseen työsuhteeseen.

Etsimme nyt Kauskikselle

LATTIANPUHDISTAJAA / SIIVOOJAA

rakennustyömaakohteeseen Helsinki-Vantaan lentokentän alueelle. Kyseessä on graniittilattian puhdistustehtävä ja aiempi kokemus lattianhuollosta on välttämätöntä. Olet tottunut käsittelemään lattianpuhdistuskonetta, olet tehnyt lattiavahan poistoa sekä perussiivoustyötä ennenkin. Koska kyseessä on rakennustyömaakohde, edellytyksenä on Valtti-kortti, sekä työturvallisuuskortti. Työmaan työkieli on suomi, joten toivomme, että puhut suomea ainakin jonkun verran, mutta hyvällä englannin kielitaidolla pärjäät myös mainiosti.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin, mukavat työkaverit sekä kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen. Kyseessä on vuokratyösuhde, joten työllistyt Go Onille ja pääset välittömästi Go Onin henkilöstöetuohjelman piiriin.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa heti alla olevasta linkistä! Valitettavasti emme pysty vastaanottamaan hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893 arkisin klo 9-13 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.