(Poistunut julkaisusta)

Lattianpäällystäjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme ammattitaitoisia ja motivaation omaavia LATTAINPÄÄLLYSTÄJIÄ asiakkaillemme Keski-Suomeen.
Jos sinulla on aiempaa kokemusta laatoittamisesta, parketin- ja muovimattojen asentamisesta. Omaat kyvyn työskennellä itsenäisesti ja osaat olla ylpeä omasta työnlaadustasi. Tehokkuus on suuri valttisi ja kykenet noudattamaan työmaille asetettuja aikatauluja.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Aiempaa kokekemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 1-2 vuoden ajalta
- Alan koulutusta
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Tarkkuutta
- Joustavuutta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan Jyväskylässä sijaitsevassa yrityksessä. Työ on projektiluontoinen ja kestoltaan noin 1-3kk. Palkkaus määräytyy aiemman kokemuksesi pohjalta / alan TES:in mukaisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – LATTIANPÄÄLLYSTÄJÄ. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 28.04.2019.