(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentajia, 2 hlöä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Pirkanmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme lattia-asentajia.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut parketti-, laminaatti-, vinyylilattioiden sekä muovimattojen asennukseen. Ammattitaitoiset työntekijät hoitavat lattian asennustyöt ja -urakoinnit tehden tarvittavat pohjatyöt, lattiatasoitukset ja uuden lattian siistin asennuksen.

Etsimillämme henkilöillä on aikaisempaa kokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta erilaisten lattiamateriaalien asennuksesta. Arvostamme monipuolista osaamista, itsenäistä työotetta ja asiakaspalvelutaitoja. Asentajan on kyettävä sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työmaat sijaitsevat Tampereen ja Pirkanmaan alueella, työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työ on pääsääntöisesti urakkatyötä. Tarjoamme pitkäaikaisen työn, mukavat työtoverit ja vaihtelevan työympäristön.


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.