(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Oro Urakointi on luotettava ja kokenut kumppani erilaisissa rakennus- ja korjausprojekteissa. Kahdenkymmenenviiden toimintavuoden aikana olemme olleet rakentamassa ja saneeraamassa monia merkittäviä kohteita.

Parhaiten meidät tunnetaan monipuolisesta lattiaosaamisestamme niin liike-, teollisuus-, kuin asuntorakentamisessa. Ammattitaitoiset, sertifioidut asentajamme tekevät myös vaativat märkätilasaneeraukset monivuotisella kokemuksella. Referenssiluettelostamme löytyy monelle tuttuja, vaativia kohteita, joita olemme toteuttaneet yhdessä kumppaniemme kanssa.

Yrityksemme vahvuuksia on pitkä kokemus rakennusalasta, ammattitaitoinen henkilökunta ja asiantunteva työnjohto sekä vuosien aikana meille muodostunut osaavien ammattilaisten kumppaniverkosto. Kumppaniemme avulla olemme toteuttaneet suuren määrän uudis- ja saneerauskohteita Keski-Suomessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Oro Urakointi Oy:lle

LATTIA-ASENTAJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työt pitävät sisällään erilaisten parketti- ja laminaattilattioiden sekä mattojen asennusta, laatoitusta ja lattian valamista. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, painottuen pääkaupunkiseudulle.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta joskus työpäivät voivat venyä ja työ voi sisältää myös reissutyötä ajoittain, joten joustavuus on edellytys tässä paikassa menestymiseen.

Odotamme Sinulta:

- työturvallisuuskorttia

- reipasta ja oma-aloitteista työotetta

- kykyä työskennellä itsenäisesti

- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Eduksi katsomme:

- märkätilasertifikaatti

- CE-ajokortti

Työsuhde sovitaan aluksi määräaikaisena, mutta huipputyypillä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan yrityksessä!

Mikäli olet etsimämme tekijä ja haluat päästä kehittymään monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaa Maarit Halonen, puh 0440845556, maarit.halonen@go-on.fi