(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Jyväskylän seudulle lattian ja mattojen asentajaa!

Tehtävässä kohtaat myös muovimattojen asentamista, mutta erityisesti kyseessä on erilaisten lattiamateriaalien asennuksiin liittyviä työtehtäviä. Töiden aloitus ja kesto on sovittavissa.

Rakennusalan koulutuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta kokemuksen kautta kertynyt osaaminen on vielä arvokkaampaa. Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvakorttia ja tekevää otetta töihin.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista kokemusta sinulla on vastaavista tehtävistä.

Laita hakemuksesi tulemaan pian! Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.