(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme LATTIA-ASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset lattia-asennukset. Suurimmassa osassa kohteista asennetaan parketteja ja laminaatteja, joidenka asennus on helposti opittavista. Tästä johtuen, emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta laittioiden asennuksesta. Sinulla tulisi olla kuitenkin kokemusta esimerkiksi rakennuspuolesta tai kalusteasennuksesta. Työtä tehdään arkisin lähtökohtaisesti 07-16 välisenä aikana. Kohteet sijaitsevat pääosin Uudellamaalla.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa taustaa esim. rakennuspuolesta tai kalusteasennuksista
- Reipasta ja luotettavaa työotetta
- B-ajokorttia
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Omia työkaluja

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -