(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Telakkaympäristössä toimiva asiakkaamme etsii kasvun myötä uusia lattia-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asennukset tehdään pääasiassa Turun telakka-alueella, mutta myöhemmin asennuskeikkoja saattaa tulla myös muille telakka-alueille. Työtehtäviä ovat muun muassa tasoitukset, lattia-asennukset ja pinnoitukset.

Aikaisempi kokemus telakka-alueella työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi tasoitemassoista, vinyylilattioista ja kokolattiamattojen asennuksista, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat tarvittaessa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Tärkeämpää on halu ja motivaatio oppia työtehtävät sekä motivaatio työskennellä laivateollisuuden parissa. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa asennetta. Työtehtävät edellyttävät joko suomen tai englannin kielen hyvää taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen sekä kattavan koulutuksen laivateollisuuden työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.