(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja uudiskohteisiin (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työmaat ovat uudiskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattianpäällystäjän tehtävät, jotka pitävät sisällään pääasiallisesti laminaatti- ja parkettiasennuksia.

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Haastatteluihin kutsutaan jo hakuajan puitteissa. Mitä nopeammin hakemuksen laitat, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on tämä paikka saada! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375.