(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja laivateollisuuteen
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Telakkaympäristössä toimiva asiakkaamme etsii kasvun myötä uusia lattia-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asennukset tehdään pääasiassa Turun telakka-alueella, mutta myöhemmin asennuskeikkoja saattaa tulla myös muille telakka-alueille. Työtehtäviä ovat muun muassa tasoitukset, lattia-asennukset ja pinnoitukset.

Aikaisempi kokemus telakka-alueella työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimerkiksi tasoitemassoista, vinyylilattioista ja kokolattiamattojen asennuksista. Tärkeämpää on halua ja motivaatio oppia työtehtävät sekä kiinnostus työskennellä laivateollisuuden parissa. Saat tehtävään tarvittaessa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa asennetta. Työkielenä on suomi tai sujuva englanti.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen sekä upean näköalapaikan laivateollisuuden työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.