(Poistunut julkaisusta)

Lattia-asentaja laivateollisuuteen (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Asiakasyrityksemme palvelee laivateollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja eri alojen yrityksiä kuin myös julkista sektoria. Pääpalveluja ovat erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamateriaalien toimittaminen ja asentaminen avaimet käteen -pakettina koko Suomen alueella. Tavoitteena on tarjota Suomen parasta laatua ja osaamista omalla toimialalla.

Etsimme nyt lattia-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen laivateollisuuden puolelle.

Työtehtävät sisältävät lattiatasoituksia, vinyyliasennuksia sekä pintalaattojen asennuksia. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Turun telakalla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.