(Poistunut julkaisusta)

Lastuavan työstön ohjelmoija/kehittäjä / Javasko Machines Oy, Mänttä
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Javasko Machines Oy on metalliteollisuuden sopimusvalmistuksen terävä ammattilainen. Palvelemme erilaisten teollisten laitteiden kokoonpanotöissä ja komponenttien valmistuksessa. Palveluksessamme on noin 70 metalliteollisuuden ammattilaista. Tuotamme asiakkaillemme sorvattavat ja koneistuskeskuksissa valmistettavat kappaleet, esim. akselit, valu- ja teräsrakenteet. Ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien työstöstä meillä on vahva kokemus.

Jatkamme edelleen Mäntässä 1920-luvulla alkanutta teollista kehitystä prosessipumppujen sopimusvalmistajana. Tekemiämme korkealaatuisia yksiköitä on toimitettu haastaviin teollisiin sovelluksiin ympäri maailman.

www.javaskomachines.fi

Haemme Mänttä-Vilppulaan kokenutta

LASTUAVAN TYÖSTÖN OHJELMOIJAA / KEHITTÄJÄÄ

tuottamaan ja kehittämään työstökoneohjelmia.

Teet tiivistä yhteistyötä niin koneistajiemme, tuotannonsuunnittelumme kuin asiakkaidemme suunnittelijoiden ja työkalutoimittajienkin kanssa. Käytössämme olevia CNC-ohjauksia ovat mm. Okuma, Fanuc ja Siemens. Edellytämme osaamista CAM-ohjelmiston käytöstä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja usean vuoden käytännön kokemus lastuavasta työstöstä. Eri työstökoneohjelmat ovat sinulle tuttuja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä. Sinulla on tehtävässä tarvittava käytännön englannin kielen taito. Työskennellessäsi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Jatkuva kehittäminen ja tuottavuuden parantaminen motivoivat sinua. Arvostamme hyvää asennettasi, kehittymishaluasi ja eteenpäinpyrkivää luonnettasi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset mukaan kehittämään yritystämme ja sen toimintaa. Onnistumisten ja näyttöjen kautta sinulle tarjoutuu mahdollisuus edetä myös muihin tehtäviin. Olemme valmiita tukemaan ammatillista kasvuasi mahdollistamalla täydennys- ja lisäkouluttautumisen työn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Javasko Machines Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Vastamäki, puh. 050 569 7195 sekä MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 19.11.2020 mennessä.