(Poistunut julkaisusta)

Lastuamisteknologian koordinaattori
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

 

Tehtävästä

Haemme nyt ammattitaitoista Lastuamisteknologian koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen venttiiliteknologiakeskukseemme Vantaalle.

Työskentelet lastuavien työkalujen ja menetelmien kehittämisen parissa Metson Vantaan tehtaalla lastuamisteknologian kehitysagendan mukaisesti. Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin tuotannon kehityshankkeisiin, joissa kehitetään prototyyppien koneistamista ja leikkuumenetelmiä. Vastaat kehityshankkeissa tuotannon testiajoista ja niiden dokumentoinnista.

Toimit tiiviissä yhteistyössä menetelmäkehitystiimin ja tuotannon työntekijöiden kanssa mutta myös kansainvälisen toimittajaverkostomme kanssa. Työparinasi toimii menetelmäkehitystiimin lastuamisteknologian määrittelystä vastaava menetelmäinsinööri.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta sekä jo muutaman vuoden kokemus koneistajan työstä.

Odotamme sinulta kykyä omaksua ja oivaltaa eri työvaiheiden ja materiaalien erityispiirteitä sekä näkemystä, halua ja uskallusta viedä asioita aktiivisesti eteenpäin. Katsomme eduksi kokemuksen lastuavien menetelmien kehittämisestä, tuotannon kehitysprojekteista ja ymmärryksen työstökoneohjelmoinnista.

Työssä menestyäksesi tarvitset innostunutta asennetta ja aitoa kiinnostusta löytää ratkaisuja ongelmiin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle suuren yrityksen etujen lisäksi loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisessä roolissa ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Saat meiltä osaavien ja mukavien kollegoiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen tehtävään.

Meillä osaaminen yhdistyy aktiiviseen käytännön osallistumiseen ja tekemiseen. Näistä aineksista syntyy paras lopputulos asiakkaillemme. Meillä pääset osaksi työkulttuuria, joka ainulaatuisella tavalla yhdistää tuloshakuisen ja aidosti toisia kunnioittavan tavan tehdä töitä.

 

Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian ja viimeistään sunnuntaina 26.5.2019. Lisääthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Immo Stammeier puh. +358 50 317 1133, , immo.stammeier@metso.com tai Kehityspäällikkö Jari Sivula +358 50 483 5483, jari.sivula@metso.com.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.