(Poistunut julkaisusta)

Lastenvaatemyyjä - Oulu
Real Kids Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka tunnetaan korkeasta laadusta, persoonallisesta designista sekä käytännöllisistä vaatteista, jotka ovat suunniteltu ennen kaikkea lasten arjen tarpeisiin. Jo klassikoksi muodostuneen raitamalliston valmistuksesta lähtien, vuodesta 1976, Polarn O. Pyret on toiminut saman filosofian mukaisesti: Lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on helppo leikkiä - vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Etsimme asiakasyrityksellemme Polarn O. Pyret -jälleenmyyjälle Oulun Valkeaan reipasta ja aktiivista myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa marras-joulukuussa 2018. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.  Polarn O. Pyretin arvot laatu, kestävyys ja ekologisuus näkyvät niin tuotevalikoimassa kuin päivittäisessä toiminnassa myymälässä.

Tehtäviisi kuuluu

Työskentelet lasten pukeutumisen myyjänä tunnetun ja laadukkaan Polarn O. Pyret -brändin parissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen, myyntityö ja kassatyöskentely. Huolehdit myös myymälän siisteydestä ja tuotteiden houkuttelevasta ja edustavasta esillepanosta. Olet aidon innostunut Polarn O. Pyretin brändistä ja tuotevalikoimasta ja haluat auttaa asiakasta valitsemaan juuri oikeat tuotteet hänen tarpeisiinsa.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli koet asiakaspalvelutyön ja myynnin omaksesi. Haluat loistaa myymälässä ja olet luonteva tuloksentekijä. Pystyt työskentelemään vaihtelevina kaupan aukioloaikoina. Omaat innokkaan työasenteen ja omakohtaista kokemusta lasten vaatteista ja kiinnostusta lasten vaatemuotia kohtaan.
Menestyt myyntitehtävissä Polarn O. Pyretillä, mikäli omaat kyvyn kuunnella asiakasta, tarjota vaihtoehtoja ja löytää ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on vaatealaan liittyvää materiaalituntemusta sekä halua ja kykyä omaksua uutta tuotetietoa nopeasti. Myös aikaisempi kokemus tuotteista katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme yrittäjämäistä otetta työhön.
Olet luonnostaan helpostilähestyttävä, positiivinen ja toimeen tarttuva ihminen, jonka kanssa kaikki tykkäävät asioida. Haluat omalla toiminnallasi tarjota asiakkaalle positiivisen palvelukokemuksen ja jättää hymyn asiakkaan huulille.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen myymäläketjun palveluksessa, tiimin tuen sekä mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan lasten vaatealan uusimmat trendit ensimmäisten joukossa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tiistaina 6.11. klo 15-16 ja perjantaina 9.11. klo 12-13 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi