(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettajia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Oletko koulutukseltasi lastentarhanopettaja tai sosionomi? Haetko vakituista lastentarhanopettajan työtä pääkaupunkiseudulta? Loistavaa, meillä on sinulle työpaikka!

Haemme  LASTENTARHANOPETTAJIA pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin.

Lastentarhanopettajat työskentelevät alle 3-vuotiaiden ryhmässä, joten toivomme kokemusta pienten lasten pedagogiikasta. Meillä on myös avoinna lastentarhanopettajan tehtäviä, jossa vaatimuksena on esiopetuspätevyys.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutusvaatimuksena tehtävästä riippuen, joko sosionomin tai lastentarhanopettajan pätevyys.

Olethan työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, idearikas ja rauhallinen. Pärjäät haastavissakin tilanteissa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme vakituisen työn yksityisessä päiväkodissa, jossa pääset kehittämään asiantuntijuuttasi mukavien työkavereiden kanssa.

Onko tämä paikka juuri sinua varten? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 20.10.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi