(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 11.12.2018  kello 16:00
Ilvespuiston päiväkoti, Ilvestie 2 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1178-18

Ilvespuiston päiväkoti sijaitsee Leppäkorvessa, n. 1 km:n päässä Korson keskustasta ja juna-asemalta. Alue on rauhallista pientaloaluetta, jonne pääsee aivan viereen bussilla Helsingistä, Tikkurilasta ja Korsosta. Lähellä on hyvät mahdollisuuden mm. liikuntaan ja metsäretkille.

Päiväkodissamme tulee olemaan vuoden alusta 7 lapsiryhmää. Nyt haemme lastentarhanopettajaa vakinaiseen toimeen, mutta myös määräaikaisuus on mahdollista hakijan niin toivoessa tai valmistumisajankohdan määrittäessä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki.

Päiväkodissamme sinulle nimetään myös mentori, joka on tukenasi aloittaessasi meillä.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden, sitoutumisen pienryhmätoimintaan, lapsenkehityksen tukemiseen sekä toiminnansuunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, erityispedagogiikan ja suomi toisena kielenä opetuksen osaamisen ja /tai kiinnostuksen siihen sekä halun kehittää toimintaa. Työssä auttaa hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä iloinen ja positiivinen asenne lapsen kohtaamisen ja kasvatuskumppanuuden hengessä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.