(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 27.11.2018  kello 16:00
Päiväkummun ty., Ilosjoentie 11 01420 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1108-18

Lastentarhanopettajan vakituinen tehtävä Päiväkummun varhaiskasvatusyksikössä

Yksikköömme kuuluu Päiväkummun ja Koskimyllyn päiväkodit. Molemmat talot sijaitsevat rauhallisella alueella, loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. 

Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota jokaiselle lapselle kasvatuksen, opetuksen ja hoidon tasapainoinen kokonaisuus yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa. Pidämme tärkeänä sitä, että ilmapiiri päiväkodissamme on lämmin ja talomme paikka, johon lasten, vanhempien ja henkilökunnan on aina hyvä tulla.

Työn kehittäminen ja arviointi on tärkeä osa työtämme. Tavassamme tehdä työtä korostuvat toimiva vuorovaikutus ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Yhteisössämme on toimivat työn rakenteet, kunnioitamme toistemme työtä ja jaamme osaamistamme.

Etsimme joukkoomme vahvat vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavaa lastentarhanopettajaa, joka kykenee vastaamaan lapsiryhmänsä pedagogiikasta positiivisella ja lapsia osallistavalla työtavalla. Uusi opettajamme aloittaa työskentelyn 5-6 v. lasten ryhmässä toisen lastentarhanopettajan, lastenhoitajan ja kahden avustajan kanssa. Tehtävä alkaa 8.1. tai sopimuksen mukaan.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa (myös) muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.