(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 14.11.2018  kello 16:00
Saturnuksen päiväkoti , Kaakkoisväylä 8 01480 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
3-1090-18

Saturnuksen päiväkodissa kasvatuspäämääränämme on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija. Leikkiminen on lapselle luontainen tapa olla, toteuttaa itseään ja oppia. Päivittäinen liikkuminen leikin keinoin on lapselle tärkeää. Sosiaaliset taidot ja rohkeus ilmaista itseään ovat tavoitteenamme arkipäivän toiminnassa.

Päiväkodin lähellä on loistavat metsä- ja ulkoilualueet ja päiväkodin sisätiloja ja oppimisympäristöjä on juuri uudistettu.

Tulevassa työporukassa lastentarhanopettajan tukena on innostunut, sitoutunut, ammattitaitoinen ja lapset hyvin tunteva porukka. Kasvattajina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme pedagogista silmää ja innokkuutta kehittää työtä yhdessä työkavereiden kanssa.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.