(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 26.11.2018
Hakuaika päättyy 21.11.2018  kello 16:00
Metsolanmäen päiväkoti, Soopelipolku 4 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1071-18

Metsolanmäen toimintayksikkö sijaitsee Vantaan Korsossa hyvien liikenneyhteyksien varrella (rautatieasemalle noin 5 min. kävelymatka sekä hyvät bussiyhteydet). Yksikkömme koostuu Metsolan kaksitiimisestä päiväkodista sekä Metsolanmäen nelitiimisestä päiväkodista. Metsolanmäessä toimii integroitu erityisryhmä.

Päiväkodeissamme työskentelee jo monta ammatillista, pätevää ja osaavaa työntekijää, mutta kaipaamme vielä sinua vahvistukseksi joukkoomme!

Haemme nyt lto:ta Metsolanmäen päiväkodin 3-5-vuotiaiden lasten Muumit-ryhmään. Ryhmässä työskentelee lisäksi toinen lto, lastenhoitaja sekä ryhmäavustaja.

Alue on monikulttuurinen, joten S2-opetus on tärkeä osa arkeamme. Monikulttuurisuus on osaamisalueemme ja työskentely erilaisten perheitten kanssa voimavaramme.
Päiväkotimme tekevät paljon yhteistyötä. Kokoonnumme yhteisiin henkilöstötiimeihin, pedatiimeihin sekä kehittämispäiviin sekä virkistysiltoihin sovitun struktuurin mukaisesti. Yhteistyökoulunamme toimii Leppäkorven koulu.

Metsolanmäessä on iso ja valoisa sali, jota kaikki tiimit käyttävät vuorotellen. Vantaan linjausten mukaan toimimme pienryhmissä leikkien ja liikkuen.
Päiväkodissa on myös monta pientä jakotilaa, joten lasten puhe- ja toimintaterapiakäynnit mahdollistuvat hyvin hoitopäivän kuluessa lasten omassa päiväkodissa.
Yksikössämme on käytössä työnkierto, mikä mahdollistaa työskentelyn eri ikäisten lasten kanssa ja molemmissa päiväkodeissamme. 

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivisyyttä vuorovaikutuksessa, lasta ja perhettä kunnioittavaa, arvostavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Lapsi tarvitsee todellista läsnäoloa ja kuuntelua kasvattajalta. 
Haluamme kohdella kaikkia perheitä tasa-arvoisesti. Monikulttuuristen lasten perheitten kanssa käydyissä palavereissa käytämme tulkkipalveluja.

Vantaalla meillä on myös työssä tukena konsultoiva erityislastentarhanopettaja sekä laajat yhteistyöverkostot. Työmenetelminä käytämme esimerkiksi S2-opetusta, Askeleittain-, Huomaa hyvä lapsessa-, sekä Ihmeelliset vuodet-menetelmiä. 

Tervetuloa joukkoomme kehittämään varhaiskasvatusta uuden vasun pohjalta sekä nauttimaan hyvästä ja lapsilähtöisesti toimivasta työyhteisöstämme.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Työhöntulotarkastuskäyntiä ennen vakinaisen työsuhteen aloittamista

Luemme eduksi: 
- S2-osaamisen 
- Esiopetuspätevyyden

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.