(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 07.12.2018  kello 16:00
Malminiityn Päivähoitoyksikkö, Uusiniitynkuja 3 01350 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haemme Malminiityn työyksikköön varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Malminiityn työyksikköön kuuluvat Malminiityn Päiväkoti osoitteessa Uusiniitynkuja 3, Päiväkoti Linnea ja Tarinatoukat kerho osoitteessa Leinikkitie 20 D. Malminiitystä löytyy ryhmiä 1-vuotiaista esikoululaisiin ja kerholaisiin. 

Malminiityn Päiväkoti sijaitsee Simonkylässä hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Uuden Kehäradan Leinelän pysäkki on kävelymatkan päässä talostamme. Vaikka jonkunlaisessa lähiössä sijaitsemme, on lähellämme puistoja ja kaupunkimetsiä, joita käytämmekin ahkerasti retkeilyyn omien hyvien ulkopihojemme lisäksi. Päätalossa tilat on juuri päivitetty remontilla ja uusilla kalusteilla. Myös päiväkodin pihat ovat kokonaan uusitut.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ammattitaitoiset ja motivoituneet työtoverit, laadukkaat varhaiskasvatuksen tukipalvelut sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi osallistumalla ammatillisiin koulutuksiin. Painotamme taloissamme hyvää ja laadukasta varhaiskasvatusta ja työskentelytapanamme on toimia pienryhminä, yhteistyössä muiden ryhmien kanssa ja toisemme hyvällä huomioiden. Teemme oikeaa tiimityötä.  Varhaiskasvatuksen opettajan työsi alkaisi Malminiityn päiväkodissa. Siellä omaksi opettajakseen ja tiimijäsenekseen sinua odottavat Pörriäisten sisarusryhmän lapset ja kaksi kokenutta lastenhoitajaa. 

Olethan huomioinut Vantaan lastentarhanopettajille tarjoaman muuttorahan ja palkankorotuksen! Meillä Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019.
Lisäksi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta muuttavan on mahdollista saada muuttorahaa 1500 e koeajan päätyttyä vakinaisessa toimessa. 

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme:  Hyviä atk-taitoja.

Luemme eduksi:  Uuden vasun mukaisen ajattelutavan ja toiminnan kehittämisotteen lasten osallisuudesta toiminnan tavoitteelliseen suunnitteluun.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.