(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Kiirunatien päiväkoti, Kiirunatie 3 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1070-18

Haemme Kiirunatien toimintayksikköön vakituiseen toimeen lastentarhanopettajaa. Yksikköön kuuluvat Kiirunatien ja Maauuninpolun päiväkodit. Tehtävä alkaa Kiirunatien päiväkodissa.

Kiirunatien päiväkodissa on viisi ryhmää, josta yksi on interoituryhmä. Päiväkotimme tilat ovat viihtyisät ja mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Ryhmätilojen lisäksi päiväkodissamme on paljon pienryhmätiloja ja kaksi terapia uima-allasta.

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä pientaloalueella Vantaan Korsossa. Päiväkodin läheisyydessä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Ympäristökasvatus ja kestävä kehitys ovat arkeamme. Olemme mukana Vihreä lippu- toiminnassa. 
Haemme työyhteisöömme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, tiimityöhön sitoutunutta, joustavaa ja arjen kehittämisestä innostunutta lastentarhanopettajaa.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.