(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Vakinainen tehtävä  alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 19.11.2018  kello 16:00
Ilvespuiston päiväkoti, Ilvestie 2 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1064-18

Ilvespuiston päiväkoti sijaitsee Leppäkorvessa, n. 1 km:n päässä Korson keskustasta ja juna-asemalta. Alue on rauhallista pientaloaluetta, jonne pääsee aivan viereen bussilla Helsingistä, Tikkurilasta ja Korsosta. Lähellä on hyvät mahdollisuudet mm. liikuntaan ja metsäretkille.

Päiväkodissamme tulee olemaan vuoden alusta 7 lapsiryhmää, joista yksi on alle 3 -vuotiaiden ryhmä, kaksi 5-6 -vuotiaiden ja neljä 1-5 -vuotiaiden ryhmää. Nyt haemme lastentarhanopettajaa vakinaiseen toimeen, mutta myös määräaikaisuus on mahdollista hakijan niin toivoessa tai valmistumisajankohdan määrittäessä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019.
Lisäksi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta muuttavan on mahdollista saada muuttorahaa 1500 e koeajan päätyttyä vakinaisessa toimessa. 

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden, sitoutumisen pienryhmätoimintaan, lapsen kehityksen tukemiseen sekä toiminnansuunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, erityispedagogiikan ja suomi toisena kielenä opetuksen osaamisen ja /tai kiinnostuksen siihen sekä halun kehittää toimintaa. Työssä auttaa hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä iloinen ja positiivinen asenne lapsen kohtaamisen ja kasvatuskumppanuuden hengessä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.