(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 16.11.2018  kello 16:00
Vallinojan päiväkoti Variskuja 2 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen osaaja ja kehittäjä?

Jos olet työstäsi innostunut ja idearikas lastentarhanopettaja, jolla on hyvät leikki- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata perheet sensitiivisesti, hae mukaan iloiseen työyhteisöömme! 

Tarjoamme sinulle kehittämisestä kiinnostuneen työnantajan sekä ammattitaitoiset, että motivoituneet työtoverit. Lastentarhanopettajana olet osa talon johtoryhmää ja osallisena päätöksenteossa sekä pedagogiikan kehittämisessä. 
Meillä pääset osallistumaan oman halusi mukaan mielenkiintoisiin kehittämishankkeisiin ja vaikuttamaan oman ammattitaitosi kehittymiseen. 

Vallinojan päiväkodissa on Muttereiden, Pulttien, Ruuvien, Niittien, Helojen ja Nastojen ryhmät eli työkalupakissamme jokainen pienikin osanen on arvokas. Meille on tärkeää jokaisen lapsen yksilöllinen kohtaaminen, lasta kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Lasten vahvuuksien tunnistaminen ja oppimiseen kannustaminen ovat työssä tärkeitä. 
Talomme toimintatapoihin kuuluu, että kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Työyhteisössämme on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri, jossa kaikilla on hyvä olla. Toimimme positiivisen pedagogiikan mukaisesti huomaten omat ja toisten vahvuudet ja kehitymme yhdessä. Meillä on hyvä olla!

Päiväkotimme tilat ovat loistavat! Meillä on iso talo ja paljon erilaisia tiloja kuten iso liikuntasali, kiipeilyseinä, ateljee ja verstas. Sisätilojen lisäksi päiväkotiamme ympäröi hyvin moninainen luonto. Sekä metsät, että suo ovat ihan vieressä ja retkeilemme lasten kanssa viikoittain. 

Nyt haettava tehtävä on vakituinen ja sijoittuu alle 1-3 vuotiaiden lasten ryhmään. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Lisäksi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien lastentarhanopettajien on mahdollista saada Vantastista-muuttorahaa 1 500€. Lisätietoja saa päiväkodin johtajalta. 

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1047-18