(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 23.10.2018  kello 16:00
Kilterin päiväkoti, Iskostie 8 G 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kilterin päiväkotiin haetaan vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja kehittämismyönteistä 
lastentarhanopettajaa. Toivomme, että olet kiinnostunut vuorohoidosta, sensitiivinen ja yhteistyökykyinen. 

Kilterin päiväkoti sijaitsee Länsi-Vantaalla Myyrmäen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kilterin päiväkoti on Länsi-Vantaan vuorohoitoa tarjoava seitsemän ryhmäinen päiväkoti. Talo on valmistunut loppuvuodesta 2013. Tilamme ovat avarat ja monipuolisen käytön mahdollistavat. 

Kilterissä tiimeissä työskentelee 1-2- lastentarhanopettajaa ja 2-3 lastenhoitajaa. Lastentarhanopettajat työskentelevät pääsääntöisesti klo 6.00- 19.00 välillä ja toisinaan viikonloppuisin. Tehtävän lapsiryhmä tarkentuu valinnan yhteydessä. 

Ympärivuorokautisuus ja tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet pienryhmätoimintaan sekä lasten yksilölliseen huomioimiseen. Työyhteisömme on keskusteleva, kannustava ja suvaitsevainen. Tule mukaan motivoituneeseen joukkoomme!

Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia, erityislastentarhanopettajia ja päiväkodin johtajia 1500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Mahdollisuuden työskennellä ma-pe klo 19 asti ja toisinaan viikonloppuisin.

Luemme eduksi: Positiivisen asenteen työhön, lapsilähtöisen ja pienryhmäkeskeisen työskentelytavan sekä osallistavan toimintaotteen. Lisäksi toivomme, että hakijalla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä lasten että aikuisten kanssa ja aitoa kiinnostusta varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työavain 3-1026-18