(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 26.10.2018 kello 16:00
Louhelan toimintayksikkö, Eräkuja 3 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haemme lastentarhanopettajaa Louhelan toimintayksikköön, johon kuuluvat Louhelan päiväkoti ja Laajavuoren päiväkoti. Sinä työskentelisit tällä toimintakaudella 3-5-vuotiaiden lasten pienennetyssä ryhmässä (max. 15 lasta) kahden lastenhoitajan kanssa Louhelan päiväkodissa.
Päiväkoti sijaitseen hyvien kulkuyhteyksien varrella, Louhelan juna-aseman lähellä. Työ alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lastentarhanopettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja ammattitaitoinen työyhteisö tukee sinua työssäsi tiimin pedagogisena johtajana. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä koko yksikön pedagogiikkaa. 

Positiivinen pedagogiikka on toimintamme pohjana, mottona "Kehu, kannusta ja kiitä". Keskitymme lapsen vahvuuksiin ja hyödynnämme niitä kasvatustyössä. Kasvatuspäämääränämme on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija. 

Toiminta ja oppimisympäristö suunnitellaan lasten kanssa yhdessä huomioiden lapsen mielenkiinnon kohteet ja varhaiskasvatuksen tavoitteet. Oppimisympäristömme laajentuu helposti viereiseen Jokiuoman puistoon ja lähimetsään, joissa liikkuminen ja leikkiminen ovat keskiössä.

Sinulta odotamme lapsilähtöistä, pienryhmätoimintaan ja tiimityöskentelyyn sitoutunutta työotetta. Odotamme sensitiivisyyttä ja positiivista asennetta työhön ja sen kehittämiseen yhdessä työkavereiden kanssa. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloa ja huumoria lasten ja aikuisten kanssa toimimiseen. Ammattilaisina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta, vanhempia ja työkavereita kuunteleva, kunnioittava ja tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen.

Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia 1 500 euron muuttorahalla. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille. 

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1018-18