(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 27.09.2018 kello 16:00
Päiväkummun ty., Ilosjoentie 11 01420 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lastentarhanopettajan vakituinen tehtävä Päiväkummun varhaiskasvatusyksikössä

Yksikköömme kuuluu Päiväkummun ja Koskimyllyn päiväkodit. Molemmat talot sijaitsevat rauhallisella alueella, loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. 

Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota jokaiselle lapselle kasvatuksen, opetuksen ja hoidon tasapainoinen kokonaisuus yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa. Pidämme tärkeänä sitä, että ilmapiiri päiväkodissamme on lämmin ja talomme paikka, johon lasten, vanhempien ja henkilökunnan on aina hyvä tulla.

Työn kehittäminen ja arviointi on tärkeä osa työtämme. Tavassamme tehdä työtä korostuvat toimiva vuorovaikutus ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Yhteisössämme on toimivat työn rakenteet, kunnioitamme toistemme työtä ja jaamme osaamistamme.

Etsimme joukkoomme vahvat vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavaa lastentarhanopettajaa, joka kykenee vastaamaan lapsiryhmänsä pedagogiikasta positiivisella ja lapsia osallistavalla työtavalla. Uusi opettajamme aloittaa työskentelyn 5-6 v. lasten ryhmässä, yhdessä kahden lastenhoitajan ja avustajan kanssa. Tehtävä alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-961-18