(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 05.11.2018
Hakuaika päättyy 12.10.2018  kello 16:00
Vaskivuoren päiväkoti, Virtatie 4 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Sinä innostunut, iloinen ja ammattitaitoinen lastentarhanopettaja. Tule mukaan uuteen joukkoomme Vaskivuoren päiväkotiin. 

Aloitimme toiminnan 1.8. Pyörrekujan päiväkodin tiloissa ja uuden päiväkodin on määrä valmistua 1.11.2018. Vaskivuoren päiväkoti toimii kahdessa kerroksessa ja siellä on kymmenen ryhmää. Toimintamme perustuu uuteen lastentarhanopettajan ja lastenhoitajan työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari ja yhdessä he muodostavat kotiryhmän. 

Lastentarhanopettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Lastentarhanopettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta, tiimiltä ja työyhteisöltä. Vantaalla on hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Vaskivuoren päiväkodin toiminnassa painotamme positiiviseen pedagogiikkaan, joka on koko päiväkodin yhteinen asia: hyväksyvä ja myönteinen ilmapiiri, joka keskittyy lapsen vahvuuksiin. 

"Rakennetaan yhdessä päiväkoti, jossa jokaisen lapsen on hyvä kasvaa, oppia, kokea osallisuutta ja ennen kaikkea kokea turvallinen olo. Annetaan jokaisen olla oma itsensä, ainutlaatuinen ja arvokas. Arvostetaan erilaisuutta ja huomataan toisemme; kiitetään, kannustetaan, kehutaan ja ollaan kavereita!"

Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia, erityislastentarhanopettajia ja päiväkodin johtajia 1 500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)