(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 17.09.2018  kello 16:00
Ollaksen päiväkoti, Ollaksentie 19 01690 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Ollaksen päiväkoti on perustettu v. 2005 Vantaan Ylästön alueelle. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää. Ylästö on pientalovaltainen asuinalue lähellä kauniita luonnonsuojelumetsiä, jokimaisemaa ja urheilukenttiä. Parin kilometrin päässä ovat Jumbon kauppakeskuksen palvelut. Hyödynnämme ahkerasti ympäristön tarjoamia oppimisympäristöjä ja retkeilemme paljon lähimetsissä.

Iloisessa ja luovassa työyhteisössämme vapautuu nyt vakituinen lastentarhanopettajan tehtävä. Arvostamme suunnitelmallista työtä ja kehitämme pedagogista osaamistamme yhdessä. Päiväkotimme kasvattajilla on ammatillinen ja innostunut työote. Pidämme hyvää huolta yhteisömme hyvinvoinnista ja positiivisesta ilmapiiristä. Lasta ja perhettä osallistavat toimintatavat sekä aikuisen läsnäolo ovat meille tärkeitä. Olemmekin saaneet paljon myönteistä palautetta lasten vanhemmilta ja yhteistyökumppaneilta.

Tunsitko päiväkotimme omaksesi? Jos, niin hae tehtävää ja tule mukaan toteuttamaan varhaiskasvatussuunnitelmaa kasvatusyhteisössämme. Perehdytämme sinut tehtävään ja tuemme sinua työssäsi. Tehtävä alkaa 2-4 -vuotiaiden lasten ryhmässä. Aloitus 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Muistathan myös, että Vantaalla lastentarhanopettajien palkat nousevat vuoden 2019 alussa. Vantaa maksaa myös muuttorahaa 1500 € pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Vantaalle töihin muuttaville lastentarhanopettajille.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.