(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 28.09.2018  kello 16:00
Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Solkikujan päiväkoti sijaitsee Länsi-Vantaalla Myyrmäessä hyvien liikenneyhteyksien mm. Kehäradan varrella. Solkikujan päiväkoti on osa Solkikujan toimintayksikköä, johon kuuluu myös avoin päiväkoti Vaskikello. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää, joista yksi on integroitu ryhmä. Päiväkotia ympäröi rikas luonto. Hyödynnämme lähimetsiä aktiivisesti oppimisympäristönä.

Iloisessa ja hyvähenkisessä päiväkodissamme on vapaana lastentarhanopettajan vakinainen tehtävä. Olet vasta valmistumassa ammattikorkeakoulusta (sosionomi-AMK) tai yliopistosta (kasvatustieteen kandidaatti) tai olet aiemmin valmistunut ja omaat jo enemmän työkokemusta. Lastentarhanopettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, osallistut vuorollasi johtoryhmä työskentelyyn, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta. Suunnittelet, toteutat ja arvioit omalta osaltasi lapsiryhmäsi toimintaa. 

Varhaiskasvatuksen tehtävissä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme positiivista asennetta työn kehittämiseen uuden vasun mukaisesti. Päiväkotimme on myös on Helsingin yliopiston kenttäkouluverkostoon kuuluva koulutuspäiväkoti. 

Perehdytämme sinut tehtävään ja tuemme sinua työssäsi. Tehtävä alkaa 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä. Aloitus 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan. 

Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. 

”Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia, erityislastentarhanopettajia ja päiväkodin johtajia 1500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.”

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.