(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 27.09.2018  kello 16:00
Solkikujan päiväkoti, Solkikuja 6 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Solkikujan päiväkoti sijaitsee Länsi-Vantaalla Myyrmäessä hyvien liikenneyhteyksien, mm. Kehäradan varrella. Solkikujan päiväkoti on osa Solkikujan toimintayksikköä, johon kuuluu myös avoin päiväkoti Vaskikello. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää, joista yksi on integroitu ryhmä. 

Haemme lastentarhanopettajaa päiväkotimme esiopetusryhmään. Tehtävä sopii opiskelujensa loppuvaiheessa ammattikorkeakoulusta (sosionomi-AMK) tai yliopistosta (kasvatustieteen kandidaatti) olevalle henkilölle tai jo aiemmin valmistuneelle, enemmän työkokemusta omaavalle henkilölle. Esiopetusryhmässä työskentelee kanssasi toinen opettaja. Lisäksi ryhmässä on lastenhoitaja ja avustaja. Lastentarhanopettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, osallistut vuorollasi johtoryhmä työskentelyyn, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta. Suunnittelet, toteutat ja arvioit omalta osaltasi lapsiryhmäsi toimintaa. 

Varhaiskasvatuksen tehtävissä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme positiivista asennetta työn kehittämiseen uuden vasun mukaisesti. Päiväkotimme on myös on Helsingin yliopiston kenttäkouluverkostoon kuuluva koulutuspäiväkoti. 

Tehtävä alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaisesti. Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä.

Vantaalla on tarkistettu lastentarhanopettajien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. 

”Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia, erityislastentarhanopettajia ja päiväkodin johtajia 1500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.”

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.