(Poistunut julkaisusta)

Lastentarhanopettaja, 4 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 23.10.2018  kello 16:00
Pakkalan päiväkoti, Hagelstamintie 1, Paviljonki rakennus 01520 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Etsin neljää ammattitaitoista, uudesta innostuvaa lastentarhanopettajaa tammikuussa 2019 avautuvaan Pakkalan päiväkotiin. Päiväkoti sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella Vantaalla, erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Tehtäviisi kuuluvat normaalit lastentarhanopettajan työt; tiimin johtaminen, toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä vastaaminen sekä yksikön johtoryhmätyöskentely yhdessä päiväkodin johtajan kanssa.

Odotan sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työkäyttäytymistaitoja, innovatiivista asennetta yli ryhmärajojen tehtävään tiimityöskentelyyn sekä monipuolista osaamista uuden esi- ja varhaiskasvatussuunnitelman puitteissa.

Pakkalan päiväkoti toimii samassa rakennuksessa Pakkalan koulun kanssa ja teemme tiivistä yhteistyötä perusopetuksen henkilöstön kanssa kehittäen ja innovoiden alkuopetuksen ja varhaiskasvatuksen yhteistyötä, joten ehdoton etu on että koet tämän kaltaisen yhteistyön omaksesi.

Ilokseni voin myös kertoa, että Vantaalla lastentarhanopettajien palkat korottuvat tammikuussa 2019. Jos muutat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, on luvassa myös tuntuva muuttoraha.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Perehtyneisyyttä esiopetussuunnitelmaan ja varhaiskasvatussuunnitelmaan sekä kykyä toimia ja suunnitella niiden hengen mukaista toimintaa.

Luemme eduksi: Esiopetuspätevyyden ja hyvät TVT-taidot sekä erityisosaamisen musiikin tai liikunnan alalta.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1020-18